tiistai 15. joulukuuta 2015

Menetetty lenkkipolku

Miltä tuntuisi asua maassa, jossa olisit toisen luokan kansalainen ihonvärisi perusteella? Syntyperäsi määrittämänä olisit menettänyt osan ihmisoikeuksistasi, eivätkä viranomaiset tai laki enää suojelisi sinua tai läheisiäsi. Joutuisit kulkemaan julkisilla paikoilla turvattomana ja kohtaamaan väkivallan uhkan myös kotipihallasi. Kaiken tämän lisäksi yhteiskunta ottaisi varallisuuttasi yhä kiihtyvällä tahdilla ja omaisuuden suojaasi murrettaisiin uusilla pakkomääräyksillä.

Kuulostaako jotenkin tutulta? Muistuvatko mieleesi niiden lukuisten Ylen esittämien natsidokumenttien yhteiskunta, jossa "rasistit" saivat terrorisoida vähemmistöjä? Vai ollaanko tässä apartheidia harjoittavassa Etelä-Afrikassa? Onko sittenkin kyseessä tulevaisuuden dystopia, kauhukuva siitä, mitä tapahtuu, jos vaikka Suomen Sisu saa vallan?

Mietipä vielä uudestaan. Sinä nimittäin elät jo tuossa yhteiskunnassa, nyt, Suomessa ja parhaillaan.

Olet luultavasti vieraillut jossakin virastossa, yrityksessä tai työpaikalla. Samalla olet ehkä huomannut, että päivän muotivillitys on pitää niin ulko- kuin sisäovetkin kiinni sähkölukoilla. Panitko myös merkille ulko-ovien, asiakaspalvelutilojen ja porraskäytävien valvontakamerat? Niitä on sielläkin, missä vain työntekijät liikkuvat. Oletko suunnitellut matkaa Viroon, kenties Tallinnaan shoppailemaan? Eteläiseen EU-maahan sinulla ei kuitenkaan ole asiaa ilman passia, itäiseen naapuriin tarvitset myös viisumin. En ole aivan varma haluatko enää mennä läntiseen, tiedät kyllä miksi. Voit virkistää muistiasi tästä ja tästä.

Samaan aikaan Suomen valtakunnan rajat ovat sepposen selällään: jokainen oikeavärinen ja oikeauskoinen tulija pääsee kuin kutsuvieras rajan yli maahan. Lännestä Ruotsista, idästä Venäjältä ja uusin reitti on auki etelästä suoraan Saksasta tulevilla laivoilla. Niinpä niin, ei toteudu yhdenvertaisuus maailmassa ja varsinkaan Suomessa!

Toisin kuin suomalaisten, vastaanottokeskusten  asukkaiden liikkumista ei ole rajoitettu millään tavoin ja sitä et ole voinut olla huomaamatta. Lehdet ja poliisitiedotteet ovat täyttyneet väkivalta-, ryöstö-, murha- ja raiskausuutisista. Olet kuitenkin saanut lukea tulijoiden tekemisestä ensin pelkästään vaihtoehtomedioista, sillä valtamedian tehtävänä on yrittää pitää sinut rauhallisena - ja valehdellen pettää sinua.

Olet saanut seurata itsenäisen Suomen historian ala-arvoisinta ajanjaksoa: näennäisdemokratian vaihtumista totalitarismiin ja alkuperäisväestön kansanmurhan käynnistymistä. Kaikki tämä vain siksi, että julkista rahaa saadaan riskittömästi siirrettyä yksityisille voitontavoittelijoille. Riskit, ne kannamme arjessamme sinä, minä ja läheisemme.

Entä jos jotain ikävää tapahtuu? Vaaransa kaikilla nimittäin. Oma lenkkipolkuni kulkee lapsuuden maisemissa, juurimaassani. Nyt lenkkipolun viereen on ilmestynyt vastaanottokeskus. Entä jos kuljen liian läheltä sitä ja saan yllättäen perääni neljä poliisipartiota, kuten eräs Jesse tyttöystävineen? Entä jos kesken lenkin kimppuuni hyökätään, eikä poliiseja hätäpuhelustani huolimatta tule?

Sanoinko edellä vaaransa kaikilla? Ei nyt sentään liioitella! Suomesta on tehty maa, jossa tietyt suojatut ryhmät voivat tehdä mitä raskaampia rikoksia ja saada sitä varmemmin jäädä maahan. Katsos kun ne kansainväliset sopimukset, joihin Suomikin on sitoutunut, eivät ole sinusta ja ihmisarvostasi kiinnostuneita. Ne suojelevat rikollisia ja heistä hyötyviä. Nokkimisjärjestys on maassamme perin muuttunut. Viranomaisten mukaan meidän, sinun ja minun on vain sopeuduttava "uuteen tilanteesen" tai muuten me itkemme ja sopeudumme.

Sinun on syytä ymmärtää, että kolmannen maailman kehitysmaista tulevat miljoonat maahantunkeutujat  tuhoavat vastaanottavat yhteiskunnat pelkästään lukumäärällään. Saksassa 3000 asukkaan yhteisöön tuotiin yhdessä hetkessä yli 6000 "turvapaikanhakijaa". Sen yhteisön rauhallinen, arvokas ja turvallinen elämä loppui siihen päivään. Niin käy myös Suomelle ja meille, jos nykyisen kaltainen maahantulijoiden virta jatkuu. Toistaiseksi se jatkuu päivästä toiseen ja tulevaisuutesi, kaikkien suomalaisten, muuttuu yhä mustemmaksi.

Sinua pidetään silmällä, matkustamistasi rajoitetaan, olet mahdollisesti töissä lukkojen takana, silti et ole arvokas - olet pelkkä objekti jota hyödynnetään. Ihmisarvosi on annettu muille. Sinulla ei ole niin väliä. Kadulla et ole turvassa, etkä edes kotonasi. Sinä olet suomalainen. Sinun ja läheistesi tulevaisuuden tuhoaminen on parhaillaan käynnissä. Katsottuasi Ylen uutiset voit kuitenkin rauhoittua: ei ole syytä huoleen, hallitus tietää mitä se tekee. Sehän tässä niin karmeata onkin, kun se tietää - ja tarkkaan. Sinulle ja minulle, tavallisille suomalaisille se tarkoittaa elinpiirin jatkuvaa kapenemista, syyllistämistä, tulevaisuuden ja toivon hiipumista ja menetystä.

Kansallinen henkiinjäämisemme on vaarassa. Sitä uhkaavat EU:n liittovaltiokehitys ja kansallisten viranomaistemme rajat auki -politiikka, joka sallii maahantunkeutujien vyöryn kaikkine nyt jo hyvin tunnettuine haittavaikutuksineen. Muutosta tilanteeseen voi olla turha odottaa, sillä valitettavan moni suomalainen elää yhä unelmissa, vailla itsesuojeluvaistoa tai kaukana todellisuudesta.

Eipä silti, on minullakin unelma: haluan lenkkipolkuni takaisin!

4 kommenttia:

 1. "Annalan mukaan vastaanottokeskusten turvallisuus on SPR:n ykkösprioriteetti."

  Oikeastaan tuo kyseinen lause taitaakin ilmaista ko. järjestöstä oikeastaan kaiken oleellisen. Onneksi itselläni ei ole ensiapukorttiani lukuun ottamatta enää aikoihin ollut mitään tekemistä ko. järjestön kanssa.

  Suomalaisista on muutenkin tulossa hyvää vauhtia toisen ja kolmannen luokan väkeä omassa maassaan. Uhreille(TM) sen sijaan huomiota piisaa. Tässäpä kommenttini Ruukinmatruunan tämänpäiväiseen kirjoitukseen, sopinee hyvin tämänkin kirjoituksen yhteyteen:

  "Onko kyseessä jokin perverssi uhriutumisen hierarkia? Vai jälleen kerran osoitus feministien farisealaisesta kaksoisajattelusta?"

  Uhrihierarkiasta tuossa nimenomaan on kysymys. Kaikilla "uhreilla" on periaatteessa se sama sortaja, eli Valkoinen Heteropatriarkaatti(TM), mutta kuten elämässä yleensäkin, eivät kaikki ole tässä(kään) tasa-arvoisessa asemassa. Eivät edes Uhriudessa. Eivätkä siten myöskään Uhripääoman(TM) kaltaisen tärkeän resurssin jakautumisesta kilpailtaessa.

  Jos olen oikein ymmärtänyt, niin tuo Uhrihierarkia(TM)(ottamatta yksityiskohtaisempaa kantaa sen lukemattomiin ja ilmeisesti vieläpä alinomaan muuttuviin nyansseihin) menee osimoilleen niin, että ei-valkoihoista etnistä klusteria edustavat ja heistä aivan erityisesti juuri muslimit omaavat aivan erityisen paljon uhripääomaa, jolloin he ovat uhrimpia kuin vaikkapa homot ym. seksuaalivähemmistöt tai feministit. Ja mahdollisissa kollisiotilanteissa vaaka kallistuu sitten sen puolelle, kuka omaa sillä hetkellä suurimman uhripääoman.

  Ergo, muslimit (ja aivan erityisesti afrikkalaiset muslimit) ovat siten uhrimpia kuin esim. muut edellä mainitut, muissa yhteyksissä uhristatuksen piiriin nostetut vähemmistöt, joten näiden muiden etuja/edut voidaan uhrata näiden vielä uhrimpien suosimiseksi.

  Näin hieman ilkeästi, olen myös taipuvainen veikkaamaan, että tuskinpa siihenkään kauaa menee, kun erään nimeltä mainitsemattoman uskonnon edustajat iskevät toden teolla myös homoseksuaalien kimppuun. Siinäpä sitä Tiedostavaistolla kiemurtelemista riittääkin, kun pitää yrittää tuokin parhain päin selitellä. Vaan eiköhän sekin vielä Valkoisen Heteropatriarkaatin syyksi saada laitettua, kun oikein kiemurrellaan, saivarrellaan ja kveruloidaan... Tai sitten asiasta ollaan vaan ihan hiirenhiljaa.

  Linkki alkuperäiseen kirjoitukseen:

  http://takkirauta.blogspot.fi/2015/12/kuiskaus-rajalla.html

  Unelmalla ja "unelmalla" on tottavie eroa, ja tuo yhden unelma on helposti toisen painajainen. Heil unelma, meil realismi.

  J.Edgar

  VastaaPoista
 2. Valtiovaltamme jatkaa valitsemallaan tiellä, alistuen turvattomuuteen ja luopuen kaikista itsenäisen valtion merkeistä. Tässä asiassa olemme siis päässeet Euroopan ytimeen eu-fanaatikkojen märimpien unien mukaisesti. Itse en olisi järin inostunut.

  Kaikkein järkyttävintä on hallitustemme piittaamattomuus maahanmarssin vaikutuksesta etnisiin ja uskonnollisiin oloihimme. Päättäjämme ummistavat silmänsä tulijoiden lähtömaissa tapahtuvalta kristittyjen vainolta:

  "One Christian Slaughtered Every Five Minutes"

  http://www.gatestoneinstitute.org/7046/christian-slaughter

  Luulisi kristittyjen suorastaan tulvivan Eurooppaan. Silti vastaanotamme etupäässä muslimeja. Olisi todella vähintä, ettei muukalaisporukan annattaisi vapaasti kuljeskella maitamme ja mantujamme ennen kuin käsittelyprosessit ovat ohitse. Heitähän ei väkisin ole Eurooppaan toimestamme tuotu!

  Tämä on kuitenkin Euvostosuomea, jolle Stubbin ja Jaakonsaaren kaltaisten mielestä ei ole vaihtoehtoa. Toisiakin tapoja toimia olisi silti ollut valittavissa. Sen osoittaa esimerkiksi Tynkkysen kirjoitus karusta Islannista.

  http://sebastiantynkkynen.com/2015/12/16/islannista-piti-tulla-eu-maa-mutta-siita-tulikin-itsenainen-menestystarina/

  Kadotettuja lenkkipolkuja tämä maa on täynnä. Koen syvää myötätuntoa blogistin kirjoituksen vuoksi. Tuntemukset ovat paljolti samat. Me tarvitsemme synnyinmaamme takaisin. Sitä toivetta ei saa kriminalisoida. Onkohan tulevaisuutemme jo tyystin tuhottu?

  VastaaPoista
 3. Edgar ja Euvosto, kiitos kommenteistanne!

  Surullista, että ennen niin kunnioitettava SPR on muuttunut kansanmurhaa toteuttavaksi rahantekokoneeksi. Annalan sanoihin ei ole sen kummemmin lisättävää, siinähän tämä on kaikessa karuudessaan esillä - eli se mikä on heille tärkeätä, bisneksen turvattu jatkuminen.

  Uhripääoma-ajattelu ja sen käyttö etupiirien taistelussa resursseista on USA:ssa mennyt jo aivan sairaalloiseksi. Pelkkää syyllistämistä ja ahneutta koko touhu. Mitäpä muutakaan feministit toisaalta saisivat aikaiseksi. Eivät niin mitään rakentavaa, osaavat vain tuhota muiden luomia yhteiskuntia. Samalla farssin ainekset ovat valmiina, kun Edgarin esittämällä mekaniikalla kaksi eri uhriryhmää(TM) joutuukin keskinäiseen sympatia- ja resurssikonfliktiin. Feminatsien ratkaisu ristiriitaan on itse yksinkertaisuus: perimmäinen syyllinen kaikkeen on Heteropatriarkaatti(TM), jolla ei kuitenkaan tarvitse olla mitään tekemistä itse aktuellin asian kanssa! Kuinka sitten eri uhriryhmät saavat itselleen hyvää onkin jo monimutkaisempi juttu. Hah, mitä idiotismia!

  Läntisissä yhteiskunnissa on niin vinksahtanut ilmapiiri, että realismilla ei näytä pitkälle pääsevän. Se on harmillista, sillä, kuten realistit tietävät, maailma on tyly. Onko tosiaan niin, että tämän päivän Suomessa on kriminaalia olla haluamatta itselleen ja omalle kansalleen pahaa? Toisenlaisiakin esimerkkejä näyttää olevan, vaikkapa tuo Islanti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tarvitsemme nyt entistä pontevammin aiemmin tänä vuonna esitellyt Sinisen Ristin eli kansallisen avustusjärjestön toiminnan käynnistymistä. Olisi traagista, mikäli asia jäisi hyvien aikeiden tasolle.

   SPR on tuhonnut kaiken entisen arvostuksensa pääoman. Valitettavasti punaisten liivien kantaminen alkaa tätä menoa merkitä jollain tasolla yksinkertaisen tai äärimmäisen hyväuskoisen henkilön olemusta.

   Poista