sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Oletko ylpeä maastasi?

Viikon päästä on taas aika esittää tympeätä ja vastenmielistä teatteria: itsenäisyyspäivän juhlaa presidentin linnassa, jossa maamme kellokkaat kilvan kehuvat itseään ja toisiaan. Syksyn 2015 aikana Suomen yhteiskunta on muuttunut ennennäkemättömällä tavalla. Demokratiasta on tullut ontto klisee. Suomalaisilla ei ole enää todellista sananvapautta, tai se on samanlainen kuollut kirjain kuin entisen Neuvostoliiton perustuslain takaama sananvapaus oli aikoinaan. Kansalaisten peruspalveluja karsitaan, silti verot ja maksut vain kasvavat. Yhteiskuntaamme huononnetaan. Kotien, katujen ja julkisen tilan turvallisuus vain heikkenee. Luottamus poliisiin on mennyt. Kansa jakautuu, sille valehdellaan ja sitä petetään. Arki on vaihtunut pakolaisteeman päivittäiseksi pakkosyötöksi ja suomalaisten syyllistämiseksi - meiltä on kadonnut normaali elämä. On syytä kysyä, miksi ja mitä ensi sunnuntaina juhlitaan?

Suuri osa juhlijoista on itsekin vaikuttanut tähän yhteiskunnan muutokseen. Jos pitää yhdellä sanalla kuvata nykyistä alennustilaamme, niin se sana on haittamaahanmuutto. Niin paljon negatiivista kiteytyy tähän yhteen sanaan. Presidentinlinnan juhlijat ovat avanneet tietoisella päätöksellä maamme rajat maahantunkeutumiselle. Käki päästettiin munimaan suomalaisten pesään. Vahinko on jo tapahtunut - eurooppalaisittain ajatellen vieläpä hämmästyttävän lyhyessä ajassa - ja nyt joudumme elämään alati huononevan yhteiskuntamme alasajon aikaa. Muslimit marssivat Helsingissä uskonnollisessa juhlassaan. He vaativat viittä moskeijaa maamme pääkaupunkiin. S-ryhmä on alkanut myydä hahal-lihaa. Suomalaisille annetaan pukeutumis- ja käyttäytymissuosituksia, ettemme vain loukkaisi muslimien tunteita tai provosoisi heitä raiskaamaan suomalaisia naisia. Kaikki tämä kertoo vauhtiin päässeestä islamisaatiosta. Media on pullollaan maahanmuuttoa ja islamia ylistäviä uutisia. Joka niemen notkoon ja saarelmaan on saatava perustaa vastaanottokeskus. Meille suomalaisille ei ole enää omassa maassamme paikkaa, jossa saisimme olla rauhassa. Jopa kotiemme pihoille ja autoihimme nämä sotaa pakenevat pakoloiset tunkeutuvat. Yhtäkkiä huomaamme, että meistä on tullut toisen luokan kansalaisia. Raiskaukset, murhat, ryöstöt ja pahoinpitelyt ovat lisääntyneet merkittävästi yhdessä vastaanottokeskusten kanssa. Enää ei auta edes poliisin ja median valehtelu ja asioiden salailu: ilmiöillä on selvä yhteys toisiinsa.

Mitä tapahtui meidän kotimaallemme? 


Miksi Suomesta on tehty nykyisen kaltainen ala-arvoinen ja halveksuttava, feminiininen ja alati paheneva monikulttuurihelvetti? Suomi on nykyisin maa, jossa poliisiin ei enää voi luottaa, jossa mediat ja poliitikot valehtelevat ja kansa on hylätty.  Kaiken takana on tietenkin raha. Maahanmuuttoa ja vastaanottokeskuksia tarvitaan voimaksi, jolla suomalainen hyvinvointivaltio ajetaan alas, synnytetään halpatyömarkkinat ja siirretään julkista rahaa yksityiselle puolelle vastaanottokeskusten avulla. Maahanmuuttobisnes on eliitille riskitön tulonlähde. Meille kansalaisille se tarjoaa vain riskejä väkivallasta, raiskauksista, murhista, taudeista ja omaisuusrikoksista. Mitä pitäisi ajatella esim. Hennalan tilanteesta: noin 600 nuorta miestä sullottuna yhteen majoituspaikkaan? Paljonko Lahdesta löytyy poliiseja, entä Puolustusvoimien virka-apua? No, Puolustusvoimat on lähtenyt Lahden Hennalasta ja heidät on korvannut juuri nämä maahantunkeutujat. Sillä hetkellä kun nuo 600 saavat päähänsä lähteä liikkeelle, kuka heidät pysäyttää? Sääliksi käy lähialueen asukkaita.

Mikä on aiheuttanut yhteiskuntamme muutokset? 


Syitä on monia, mutta yksi suurimmista oli Suomen liittyminen Euroopan Unioniin. Maassamme elää jo nuorten aikuisten sukupolvi, joka ei ole nähnyt itsenäistä Suomea. EU on tuhonnut kansallisen koheesiomme. Näin se on täydentänyt vasemmiston pitkään jatkunutta kansallistunteen, yhteisön arvojen ja moraalin mädättämistä. Tehokasta tukea hajottamistyölle on tullut myös ateisteilta, jotka historiaa tuntemattomina tai sitä vähättelevinä kuvittelevat ihmisten yhteisöjen rakentuvan ja pysyvän pystyssä ilman uskontojärjestelmiä. Feminismin osuutta Suomen ja suomalaisten nykyisessä alennustilassa ei pidä unohtaa. Feminismin, eli naisten ahneen itsekkyyden, syy-seuraussuhteiden ymmärtämättömyyden ja todellisuuspakoisten unelmien on Suomessa annettu jo yli 30 vuoden ajan johtaa yhteiskunnallista kehitystä. Jälki on karmeata ja halveksuttavaa, sen ohittaa vain  yhteiskunnallinen kaaos, jonka Ruotsin ja USA:n feministit ja muut nutturapääpoikaämmät ovat saaneet aikaiseksi. Onhan näitä toki meilläkin: olemme saaneet ihmetellä halosten, lipposten, biaudettien, askoloiden, viljasten, anderssonien ja nergien toilailuja. Joskus kuulee naisten valittavan, ettei heitä arvosteta. Ihan tiedoksi: arvostus täytyy reaalimaailmassa ansaita, myös nukkekotimaistereiden ja muiden sukupuolentutkijoiden. Valitettavan suuri osa naisista suhtautuu maahantunkeutumiseen ymmärtävästi, myönteisesti ja jopa osallistumalla SPR:n tuhotyöhön. Vallalla on merkillinen feminiininen auttamismania - "autamme" toisia niin että itse tuhoudumme!

Migrin, eli Maahanmuuttoviraston johtohenkilöt ovat naisia. Migri on kuin Natsi-Saksan SS-järjestö, valtio valtiossa, jonka SS-Totenkopfverbänd tekee mitä tahtoo, kenelle tahtoo ja missä tahtoo. Naiset ajatuskyvyttömyyttään heikentävät omia ja tyttäriensä vapauksia, elintilaa ja turvallisuutta. En ole koskaan ymmärtänyt miksi niin suuri osa naisista käyttäytyy perin itsetuhoisesti. Asia saa inhottavamman piirteen, kun feministit syyllistävät kantasuomalaiset miehet maahantunkeutujan raiskatessa suomalaisen naisen tai tyttölapsen. Jos ei ole ajattelukykyä ja ymmärrystä syy-seuraussuhteista, niin eihän sille mitään voi. Silloin  ehkä kannattaisi pitää pienempää ääntä, lopettaa valkoihoisten miesten rasistinen demonisointi ja jättää yhteiskunnalliset asiat niistä enemmän ymmärtäville. Tämä tiedoksi "kukkahattutädeille" ja muille "tiedostaville" naisille, nutturapoikaämmille ja tyttösille.

Maamme kerma juhlii ensi sunnuntaina. Juhlahumun lähestyessä muistutan, että poliittinen ja taloudellinen eliitti, virkamiehistö ja "älymystö" ovat julistaneet sodan omaa kansaansa vastaan. Meille valehdellaan, todellisuutta yritetään pimittää ja meitä ryöstetään parhaillaan. Meille väitetään, että muutos on väistämätön ja että meidän on vain hyväksyttävä asiantila. Väärin! Muutos ei ole väistämätön, mutta sitä halutaan ja siksi myös ajetaan eteenpäin mm. avaamalla rajat.

Hei juhlijat, olette menettäneet luottamukseni! 


Vähät välitätte minun ja läheisteni terveydestä, turvallisuudesta tai tulevaisuudesta. Olette vihollisiani. Asuinalueemme olette jo turmelleet niillä uusilla mallikansalaisillanne. Poliitikot ovat purkaneet yksipuolisesti yhteiskuntasopimuksemme, tilalle on tullut koko joukko erilaisia pakkoja, joilla meitä alistetaan. Siksi katson, että sotilasvala ei enää sido minua. Annoin sen aikoinani itsenäiselle Suomelle, maalleni, josta olin ylpeä.

Valtio ja isänmaa eivät välttämättä ole yksi ja sama asia!

Venäjän kansallislaulun kertosäkeessä on osuva kohta, joka saa mietteliääksi.

Славься, Отечество наше свободное,
Брацких народов союз вековой,
Предками данная мудрость народная!
Славься, страна! Мы гордимся тобой!

Viimeinen rivi kertoo: 
Slavsja strana! Myi gardimsja taboi! = Kunnia maalle! Olemme ylpeitä sinusta!

Voitko sinä olla ylpeä Suomesta 6.12.2015?

Vai yhdytkö lauluun: 
Ei laaksoa ei kukkulaa, ei vettä rantaa - ilman vastaanottokeskusta...


В Финляндий криминальное правидельство делают с иммигрантом геноцит для все простой финны.
Господи, помилуй нас!

9 kommenttia:

 1. Niin. Kohta Euvostosuomessa ovat jälleen kemut pystyssä "linnoissa kreivien", vaan sankarit lepäävät hiljaa kalmistoissa kautta maan onnekseen tietämättöminä siitä, mitä poliittinen eliittimme niin kutsutun älymystön suosiollisella avustuksella on maallemme tehnyt.

  Pieni sivumaku toki alkaa jo tusinatohtoreillekin nousta kurkkuun yhteiskunnan leikkaustoimien alkaessa ulottua jo omalle pöydälle. Jotain sellaista oli äskettäin havaittavissa tuoreen, kuulemma väitöskirjaansa viimeistelevän Finlandia-voittajan yhteiskunnallisesti avautuvassa "kiitospuheessa". Katastrofissamme ovat tähän asti äänekkäimmin heittäneet pökköä pesään ne, jotka ovat kuitanneet palkkansa verovaroista. Kun taloudellinen romahdus alkaa, pudotuspeli kiihtynee. Kuka uskoo, partalapsien jäävän toimettomiksi rahaseinän ehtyessä?

  Historix tuo aiheellisesti esille ateistien kyvyttömyyden ymmärtää uskontojen voimaa, sillä heille itselleen se ei merkitse mitään. Ateismi, sairas kansainvälistyminen ynnä feminismi ovat kasvattaneet sellaisen kauhistelukulttuurin, jossa yhteisön itsepuolustus on muuttunut liki mahdottomaksi.

  Lisäksi sairaalloinen pyrkimys ajaa ihmiset kaupunkeihin vääristävät yhteisön luontosuhteet ja kasvattavat uusavuttomuuteen karussa maasamme. Vain täysin piittaamaton tai asioista tietämätön saattaa karttaa katsoessaan todeta, että "kyllä tänne väkeä mahtuu". On vain sillä tavalla, että suurin osa maaperästämme on sellaista, ettei se kykene elättämään suuria ihmismassoja. Monikymmenmiljoonainen väestö olisi tuontielintarvikkeiden varassa, joita saataisiin...no, silloin kun olosuhteet eivät ole liian poikkeuksellisia.

  Mistäpä sitä pian enää tässä provinssissa kohta voi olla ylpeä? Kenties niistä aikansa suurmiesten ja sitkeän kansan uhrauksista, joiden ansiosta hiukan viime vuosisadan puolivälin jälkeen syntyneet saivat viettää jokseenkin turvatussa ja hyvin hoidetussa valtiossa, joka ponnisteli rajallisin resurssein eteenpäin ja jolla oli varaa OMALLE kansalleen. Se kansa ja ne poliitikot on kohta karsittu väestöstä. Sille muistolle on syytä ensi sunnuntaina hiljentyä ja antaa nykyisen hihhuliväen päteä omassa "erinomaisuudessaan". Arvokkain paikka muistella on sankarihautojen äärellä tuulen humistessa latvuksissa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä kommentista! Olet niin oikeassa rahaseinän ehtymisen tuomasta vaarasta. Saksassa matulaumat ovat yksinkertaisesti vain kävelleet marketteihin ja ottaneet mitä haluavat. Eipä ole löytynyt vastavoimaa palauttamaan järjestystä.

  Länsimaisten ihmisten näyttää olevan vaikeata ymmärtää sitä, että jos jokin asia ei merkitse itselle paljoakaan, niin jollekin muulle kulttuurille se voi olla elämän keskiössä. Huomasin tämän asuessani nuorempana Israelissa ja tutustuessani juutalaisiin ja arabeihin. Varsinkin arabien elämässä elettiin täysin yhteisön uskonnollisten normien mukaan.

  Muistelen Euvototaivaan käsitelleen Suomen ravintohuoltotilannetta kirjoituksessaan aikaisemmin syksyllä. Historiasta voimme oppia, että pettuleivän ja korviketuotteiden ajat eivät ole kaukana. Nykyinen hyvinvointimme on vain hämärtänyt näkökenttäämme.

  VastaaPoista
 3. "Feminismin osuutta Suomen ja suomalaisten nykyisessä alennustilassa ei pidä unohtaa. Feminismin, eli naisten ahneen itsekkyyden, syy-seuraussuhteiden ymmärtämättömyyden ja todellisuuspakoisten unelmien on Suomessa annettu jo yli 30 vuoden ajan johtaa yhteiskunnallista kehitystä. Jälki on karmeata ja halveksuttavaa, sen ohittaa vain yhteiskunnallinen kaaos, jonka Ruotsin ja USA:n feministit ja muut nutturapääpoikaämmät ovat saaneet aikaiseksi."

  Juu, näin. Miksikähän muutenkin vaikuttaisi siltä, että kaikkein karmeimmalla tavalla epä-älyllinen uusvasemmisto löytyy nykyisin juuri Ruåtsista ja Yenkkilästä/Kanadasta? Ovatko nämä "maailman kehittyneimmät" (ja itsetyytyväisimmät...) maat myös maailman pisimmälle mädäntyneitä? No, rapakon takana näille "progressiivisille" löytyy sentään jonkunmoisia vastavoimia, vaikka eipä tietysti heidänkään älyllinen suorituskykynsä niin kaikiten häikäise kaltaistani enemmänkin naturalistiseen ajattelutapaan suuntautunutta tyyppiä. Mutta voimahan luo aina vastavoiman, joten ehkäpä ei kannata ihmetellä, että siellä missä idioottivasemmisto on vahvoilla, myös idioottioikeisto lisää kannatustaan. (Muuten olen enämpi niillä linjoilla, että tuo (lähinnä taloudellista katsantokantaa kuvastava) suoraviivainen oikeisto-vasemmisto-jaottelu on melko pitkälti aikansa elänyt, ja henkilön arvomaailmaa ja yhteiskunnallista suuntautumista tulisi arvioida hieman toisentyyppisillä, moniulotteisemmilla ja kattavammilla faktoreilla, kuten radikaali-konservatiivi, liberaali-autoritääri, individualisti-kollektivisti, traditionalisti-neofiili, nationalisti-kosmopoliitti, yms.jne, sillä nämähän eivät suoraan 1:1 indikoi esim. henkilön taloudellisen tai yhteiskunnallisen aseman ("luokkajako") kanssa, mutta niistäpä enemmän toisella kertaa.)

  Siinäpäs sitten tiivistelmänä vähän meikäläisiäkin näytekappaleita näistä viimeisimmän "caustin" aikaisista älyllisistä ulostuloista...

  http://ihmissuhteet.blogspot.fi/2015/11/ehdan-feministin-tunnistaa-suomimiehen.html

  ...ja sitten vähän järkevämpääkin näkökulmaa. Tuo termi "kobravaikutus" on varsinkin mielestäni hyvin kuvaava.

  http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2015/11/maahanmuutossa-kobravaikutus.html

  J.Edgar

  VastaaPoista
 4. Tervehdys J. Edgarille. Olen samaa mieltä oikeisto-vasemmistoakselin vanhentumisesta kuvaamaan poliittisia suuntauksia. Viimeistään kylmän sodan loppuessa ja Berliinin muurin kaatuessa poliittiset olosuhteet alkoivat muuttua. Nationalisti-kosmopoliitti määritelmää olen käyttänyt muodossa kansallismielinen-globalisti – näiden sisältöhän on käytännössä sama. Kun kosmopoliitit/globalistit ovat tällä hetkellä voimakkaampia, niin ei liene yllätys, että kansallismielisyydestä on tehty pahe.

  Jaottelun vaikeudesta ja moniulotteisuudesta kertoi myös RT:n (https://www.rt.com/news/) viikonloppuna tullut dokumentti USA:n sananvapaustilanteesta. Ohjelman nimi oli Hacker Wars ja se mm. paljasti, että liittovaltio on tuominnut vankiloihin sananvapausaktivisteja. Itselleni ei selvinnyt näiden aktivistien poliittinen kanta. Joka tapauksessa he ovat yhteiskunnan marginaalissa. Tosin se ei välttämättä ole negatiivinen juttu: marginaalissa ollessaan voi nähdä ja kuulla enemmän.

  Laasasen blogissa olevat esimerkit vain korostavat ja alleviivaavat uusimman tekstini sanomaa itsetuhoisista feministinaisista. Heissä on käsittämätöntä ihmisvihaa, ylpeää tyhmyyttä ja ajatuskyvyttömyyttä niputettuina itseään täynnä oleviin besserwissereihin. Edellä mainitussa blogissa yksi jo uhosi, kuinka hän ei kaipaa valkoisen miehen suojelua. Kannattaisi olla varovainen raivossaan: maailmassa kun saattaa hyvinkin saada sitä mitä tilaa. Ainoa, joka viimekädessä puolustaa suomalaista naista on suomalainen mies, paitsi tietysti jos feminatsit saavat vihallaan ja demonisoinnillaan miehet jättämään naiset pullistelemaan omin voimin.

  Yhtä kaikki; feminismi ja maahanmuutto ovat tuhoisa myrkkykaksikko, viidennen kolonnan petturit joukossamme, joiden avulla yhteiskuntamme on revitty hajalle. Veikkaan että Ruotsi ja USA ovat jo turmelleet yhteiskuntansa niin peruuttamattomasti, että ne ovat mennyttä. Kobraefekti on karannut hallinnasta.

  Nimimerkki Castor kommentoi Yrjöperskeleen blogissa lainaten antiikin Ciceroa. Teksti on edelleenkin mitä ajankohtaisinta analyysia:

  ”A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear.”

  Ei näytä Suomen tilanne hyvältä. Petturit ovat saaneet maassamme vallan ja kontrolloivat medioita. Hyödylliset idiootit puskevat pitkää päivää, matubisnes kukoistaen laajenee ja yhteiskunta, se mätänee…

  VastaaPoista
 5. "Yhtä kaikki; feminismi ja maahanmuutto ovat tuhoisa myrkkykaksikko, viidennen kolonnan petturit joukossamme, joiden avulla yhteiskuntamme on revitty hajalle. Veikkaan että Ruotsi ja USA ovat jo turmelleet yhteiskuntansa niin peruuttamattomasti, että ne ovat mennyttä. Kobraefekti on karannut hallinnasta."

  Näitähän riittää. Voisihan listaan lisätä vaikka esim. globalistien keskuudessa valitettavan yleisen "yltiökaupunkilaisuuden", joka aivan jonninjoutavasti kärjistää eritoten pääkaupunkiseudun ja muun Suomen vastakkainasettelua entisestään, kuten homorummutuksenkin gaypride-paraateineen (sinänsä en omaa suurempaa antipatiaa heikäläisiä kohtaan noin sinänsä, mutta tuo alituinen uhriutuminen yhdistettynä lähinnä tyhjänpäiväiseen karnevalismiin on sinänsä tympäisevää), jne. Mutta tuhoisimmat "kobraefektit" ovat ehdottomasti tällä hetkellä juuri monikultturismi ja ns. "kolmanteen aaltoonsa" ehtinyt feminismi. Mm. Takkirauta ja Timo Vihavainen ovat kirjoittaneetkin aiheesta myrkylliseen sävyyn, ja täydestä syystä. Siinäpä vielä hieman:

  http://takkirauta.blogspot.fi/2015/11/feminismi-maanpetoksellinen-ideologia.html

  J.Edgar

  VastaaPoista
 6. Joillakin on demokratiaa enemmän kuin toisilla.

  Tämä on nähty jälleen kerran tanskalaisten saatua sanoa äänensä heille tyrkytetyistä EU-säädöksistä, jotka on meillä kääritty "poliisiyhteistyön" käärepaperiin. Koska taustalla on muun muassa Stubbin edustama mentaliteetti EU:n aiheuttamien ongelmien korjaamisesta tuomalla potilaalle enemmän EU:a, tanskalaisten torjuvan ja epäluuloisen asenteen hyvin ymmärtää.

  Euvostotaivas sai jo kesällä esimerkin tanskalaisten meikäläisittäin uskomattomasta demokratiasta keskustellessaan Kreikan tilanteesta eräällä ulkomaisella keskustelupalstalla. Muuan tanskalaisnainen kertoi heikäläisten saavan kansanäänestyksen jokaisesta kansakunnan kannalta tärkeästä asiasta. Tämä viimeisin äänestys alleviivaa kyseistä ihmeellistä seikkaa.

  Meillä täällä pitäisi olla ylpeä järjestelmästä, jossa pieni itsensäedustuslaitokseen valittu porukka on niin sanotun edustuksellisen demokratian nimissä ominut päätäntävaltaansa asiat, joissa he erilaisine EU-palkintovirkoineen ovat selkeinä edunsaajina. Käsittääkseni kansan kannalta objektiivisin lopputulos tulisi sellaisten ihmisten saadessa tarvittaessa käyttää veto-oikeutta, jotka eivät käytännössä hyödy EU-integraatiosta mitään, mutta joiden varallisuutta laipioidaan ulkomaille.

  Käsittämätöntä nykytekniikan aikana on myös demokraattisten äänestysten välttäminen viimeiseen asti. Mikäli yhteiskunta on siten hajalla kuin nykyään, äänestyksiä tulisi järjestää niin kauan kuin toimiva rakenne saadaan aikaan. Nykyisen kaltainen teatterikaan ei saa mitään aikaan. Olen itse pohtinut kyseistä probleemaa kirjoittaessani auktoritettiuskosta

  http://euvostotaivas.blogspot.fi/2015/09/auktoriteettiuskon-murhenaytelma.html.

  Tarkasteltaessa viime aikojen tapahtumia Euvostoliitossa ja suhtautumista siihen Tanskassa ja Itä-Euroopassa, on joutunut pohtimaan, kuinka positiivista kuuluisa miehittämättömyys viime vuosisadalla lopultakaan on ollut. Oman itsenäisyyden tosiasiallinen - korulauseista vapaa - kunnioitus tuntuu kovin heppoiselta ainakin poliittisen eliittimme keskuudessa.

  Näin itsenäisyydenmuistopäivän jälleen lähestyessä. Juuri kansanäänestykset olisivat tässä tilanteessa oikean itsenäisyyden manifestaatiota. Ellei kansa käsiteltävää asiaa oppisi ymmärtämään se ei kenties sen kannalta niin järin tärkeä asia olisikaan,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Meillä täällä pitäisi olla ylpeä järjestelmästä, jossa pieni itsensäedustuslaitokseen valittu porukka on niin sanotun edustuksellisen demokratian nimissä ominut päätäntävaltaansa asiat, joissa he erilaisine EU-palkintovirkoineen"

   Naulan kantaan Euvosto!

   Poista
 7. Itsenäisyyspäivän juhla ei ole muuta kuin kaksinaismoraslistinen perverssi muotinäytös, jossa haastattelijat kyselevät "ansioituneilta" kansalaisilta, että mitä itsenäisyys sinulle merkitsee. Sen jälkeen pienessä maistissa olevat latelevat tyhjänpäiväisyyksiä, niitä samoja joita on saanut kuulla vuosi vuoden perään.

  Näitä keskellä päivää tapahtuvat massa kauppojen ryöstöt ovat jo arkipäivää Ruotsissa puhumattakaan arvotavaraliikkeiden ryöstöistä, jotka tehdään keskellä päivää ihmismassojen keskellä. Kiinni saadaan, ketä saadaan ja tuomiot ovat lieviä Meneppäs väliin, niin olet itse sen jälkeen tosi kusessa, jos ei muuten niin paikallisen oikeuslaitoksen toimesta.

  Joku voisi joskus tehdä tohtorinväitöskirjan siitä, miten kulttuurimarksisimi valloitti ja tuhosi kokonaisen kansakunnan. Aineistoa kyllä Ruotsista riittää. Ja miten voivat mielenvikaisiksi luokiteltavat poliitokot johtavat maata. Kuinka se on ylipäätään mahdollista?

  VastaaPoista
 8. Becker: Ruotsi on tutkijoille varmasti varsin mainio valinta tutkimusaineistoksi. Muutos maailman yhdestä menestyneimmästä yhteiskunnasta romahdusta odottavaksi roskavaltioksi on huikea ainutlaatuisuudessaan.

  Aineistoa Ruotsi tuottaa ehtymättömästi. Tämä on tosin suurimmalle osalle suomalaisista yllätys, koska Ylen propaganda on onnistunut peittämään Ruotsin maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisen niin pitkään.

  Sukulaisiani asuu Tenstassa. Viime viikonloppuna myrsky katkaisi sähköt parista alueen lähiöstä. Ruotsalaiset kokivat silloin lähiömittakaavassa sen mitä tulee tapahtumaan, kun koko yhteiskunta romahtaa. Sähköjen mentyä kehitysmaamuslimit alkoivat ryöstellä kauppoja ja kahviloita. Poliisi oli tietenkin voimaton.

  "Från sportbaren Limerick i Tensta centrum fick personalen evakuera sina gäster till ett inre förrådsrum medan plunderingen pågick. Väktare på plats larmade polisen, som dock inte lyckades göra några gripaden på plats."

  Näin uutisoi toimittaja Tobias Bernander Mitti.se paikallislehdessä.

  Suomalaisten ei enää suuresti kannata nauraa Ruotsin poliisin alennustilalle: http://mvlehti.net/2015/12/04/kymmenet-vihamieliset-turvapaikanhakijat-piirittivat-partion/

  Suomalainenkin poliisi on saatu voimattomaksi puolustamaan kansalaisiaan saati itseään. Koskahan ensimmäinen kenttätyötä tekevä partiopoliisi saa surmansa tai joutuu syytteeseen käytettyään voimaa puolustautuakseen? Etenkin naiskonstaapelit ovat kehitysmaamuslimien silmissä pelkkää ilmaa. Tämä poliisin pitäisi ymmärtää - ihan itsensä ja meidän kansalaisten turvallisuuden vuoksi.

  Kysyt " Ja miten voivat mielenvikaisiksi luokiteltavat poliitikot johtavat maata. Kuinka se on ylipäätään mahdollista?"

  Mielestäni vastasin kysymykseesi kirjoituksessani
  http://neluetutkirjat.blogspot.fi/2015/08/miksi-annamme-kaiken-taman-tapahtua.html
  Niin ikävää kuin se onkin, kyseessä on kulttuurin elinkaareen liittyvä tuhoa edeltävä rappioilmiö.

  VastaaPoista