perjantai 2. lokakuuta 2015

Rajat kiinni - nyt heti!

Tänään ja tulevana viikonloppuna on määrä järjestää eri paikkakunnilla maahantunkeutumista vastustavia ja, niin hämmästyttävää ja valitettavaa kun se onkin, myös sitä tukevia mielenosoituksia.

Joku voi edelleen miettiä, miksi kansalaiset haluavat rajakontrollin takaisin, maahantunkeutumisen Suomeen loppuvan ja tänne jo tulleiden, meitä, vieraanvaraisuuttamme ja ruokiamme halveksuvien, vain parempaa elintasoa etsivien ”hädänalaisten” palauttamista lähtömaihinsa.

Kyseessä on eurooppalainen kriisi. Sen ovat aiheuttaneet EU-komission epädemokraattiset, liittovaltiota ajavat byrokraatit yhdessä yksittäisten EU-maiden moraalittomien johtajien kanssa. Saksa on eurooppalaisittain mitaten vaarallisen lähellä valtiollisten rakenteiden ja kaiken järjestyksen luhistumista.

Taustaksi Suomessa nyt järjestettäville marsseille, niin maahantunkeutumisen puolesta kuin vastaan, käänsin englantilaisen videobloggaaja Pat Condellin videon ”The Invasion of Europe”. Se on julkaistu 28.9.2015 ja löytyy täältä. Videon lisäksi osoitteesta löytyy linkkejä uutisiin ja kommentteihin Saksan ja EU:n pakolaispolitiikan seurauksista tavallisille eurooppalaisille.

Olen hieman lyhentänyt käännöstä, tiedättehän englantilaisten monipolvisen tavan asioiden esittämiselle. Joitakin videolla käytettyjä fraaseja ja adjektiiveja olen sovittanut suomalaisittain tutuimmiksi.


Tunkeutuminen Eurooppaan


Euroopan unioni aiheuttaa kaaoksen Eurooppaan kompuroidessaan yhdestä itse aiheuttamastaan kriisistä toiseen ilman minkäänlaista demokraattista mandaattia. Ei riittänyt, että EU komissio on syrjäyttänyt eri maiden hallitukset. Se on myös avannut EU:n ulkorajat yhdelle takapajuisimmalle ja väkivaltaisimmalle kulttuurille koko maailmassa, sellaiselle, joka hylkää kaikki ihmisoikeuksien perusteet.

Mikä tässä meni vikaan? Nämä maahantulijat eivät enää täytä pakolaisen statusta, kun kieltäytyvät rekisteröitymästä turvapaikanhakijoiksi saavuttuaan ensimmäiseen turvallisen maahan. Kuitenkin EU on kieltäytynyt toteuttamasta omia lakejaan antamalla kansallisille poliisivoimille signaalin päästää sadattuhannet maahan tulijat jatkamaan matkaansa.  Miljoonia rohkaistaan tulemaan ja miljoonat muut ovat myös tulossa. Ulkoavaruudesta puolueettomana tarkkaileva voisi ajatella, että eurooppalaiset ovat menettäneet järkensä. Mutta eivät eurooppalaiset sitä ole menettäneet, vaan demokratiansa. Ja nyt eurooppalaiset parhaillaan menettävät turvallisuutensa.

Euroopan unioni olisi voinut pysäyttää tämän kriisin heti alkuunsa noudattamalla hyväksi havaittua ja onnistunutta australialaista pakolaispolitiikkaa käännyttämällä veneet takaisin ja käsittelemällä turvapaikkahakemukset muualla. Tämä olisi ollutkin liian järkevää. Päinvastoin, EU komissio käyttäytyi tavanomaisen ylimielisesti, tehden samalla tilanteen paljon pahemmaksi rikkomalla lakejaan kutsumalla muslimimaailman Eurooppaan. Tämä takaa Euroopan muuttuvan kaikille vaarallisemmaksi paikaksi. Näin tulee käymään erityisesti naisille, seksuaalivähemmistöille ja juutalaisille. EU myös rahoittaa rikollisjärjestöjä ja ihmissalakuljetusteollisuutta.

Angela Merkel haluaa Saksan maksavan toisesta maailmansodasta tekemällä kansallisen itsemurhan. Hänen kolmannen maailman muslimeille esittämänsä mielipuolinen kutsu tulla Saksaan on nostanut raiskaukset Saksassa uusiin ennätyksiin. Kiitos siitä kuuluu henkilökohtaisesti Merkelille. Kaikki te edistykselliset,  hyödylliset idiootit "Tervetuloa pakolaiset" -kyltteinenne kannatte myös oman vastuunne tilanteesta. Sillä huolimatta siitä, mitä media haluaa meidän uskovan, suurin osa tulijoista on yksinäisiä miehiä. Euroopan vankilat ovat jo täynnä kolmannen maailman muslimimiehiä, jotka eivät tiedä kuinka käyttäytyä sivistyneissä valtioissa.  Kaikkein vähiten tarvitsemme heitä nyt vielä lisää, sillä mihin he tulevat, sinne tulevat myös raiskaukset. Se on kulttuurinen asia. Kuitenkin juuri heitä EU haluaa lisää.

Lakia rikkoen Eurooppaan tuodaan väkivaltainen, naisvihamielinen raiskauskulttuuri, joka suoraan uhkaa naisten turvallisuutta ja rikkoo heidän ihmisoikeuksiaan. Saksan media auttaa tässä. Jos olet Saksassa oleva kolmannen maailman muslimimaahantulija ja nautit satunnaisten raiskausten tekemisestä, niin voit jatkaa raiskauksiasi tietäen, että media vaikenee teostasi. Media on puolellasi. Tähän asti media ja poliisi on ollut hyvin hiljaa pakolaisten vastaanottokeskusten raiskaus-, lasten hyväksikäyttö- ja pakkoprostituutioepidemiasta. Tilanne on mennyt niin pahaksi, että naisten ja tyttöjen on ollut pakko nukkua vastaanottokeskuksissa päällysvaatteissaan. Naisjärjestöt jopa kirjoittivat julkisen kirjeen hallitukselle vaatien vastaanottokeskuksiin naisille omia, erillisiä tiloja pitämään saalistavat miehet poissa. Poliisi ei halua puhua raiskauksista, koska se ei halua samalla oikeuttaa massamaahanmuuton kritiikkiä. Kuinka jaloa heiltä! Poliisi ei halua oikeuttaa lainrikkomisen arvostelua. Silti poliisi kokee tarvetta varoittaa paikallisia ihmisiä jättämästä lapsiaan ulos yksin tai teinityttöjä pukeutumasta liian paljastavasti. He myös varoittavat naisia liikkumasta yksin rautatieasemilla, jotka sijaitsevat lähellä vastaanottokeskuksia.

Poliisi tietää sen, minkä kaikki jo Euroopassa nyt tietävät: sen että kolmannen maailman muslimimiehet on kasvatettu kehdosta asti halveksimaan ja pelkäämään naisia ja pitämään heitä alempiarvoisena. Kun he tulevat sivistyneeseen paikkaan, kuten Eurooppaan, he kohtelevat eurooppalaisia naisia samalla tavalla, koska he ovat liian tietämättömiä osatakseen muuta. Me siedämme tätä koska olemme niin edistyksellisiä, suvaitsevaisia ja myötätuntoisia. Emmekä halua puhua heidän käytöksestään, koska se voisi olla rasistista. Yritämme ymmärtää ja antaa heille erivapauksia selittäen kaiken kulttuurisilla tekijöillä. Me vetäydymme pelkurimaisesti tyhjien sanojen taakse, sanojen kuten kotouttaminen ja syrjintä. Taputamme itsellemme omasta humanitaarisuudestamme kuin hevonpaskahylkeet samalla kun Eurooppa tulee aina vaan vaarallisemmaksi naisille, sukupuolivähemmistöille ja juutalaisille. Itse asiassa nyt jo jokaiselle. Sillä vapaa liikkuvuus tarkoittaa myös jihadin vapaata liikkumista. Täytyy olla joko idiootti tai poliitikko ettei näe sen olevan tulossa. ISIS väittää Euroopassa olevan jo tuhansia sen taistelijoita. Lisää tulee joka päivä, sillä EU:n rikollinen välinpitämättömyys tarkoittaa sitä, että EU:lla ei ole ulkorajoja. Syyrian verilöyly on matkalla Eurooppaan. EU on siitä sataprosenttisesti vastuussa. Tästä ei poliitikkojen omine henkivartioineen tarvitse olla huolissaan, koska he eivät ole todennäköisimpiä murhattavia.

Ainoa syy miksi kaikki tämä tapahtuu on se, että EU rikkoo lakia. Jos EU-johtajat voivat rikkoa lakia, miksemme me kaikki sitten? Miksi me kaikki emme vain tee mitä haluamme ja ota mitä haluamme? Miksi kenenkään tulisi kunnioittaa lakia, kun laki selvästi ei tarkoita mitään?

Jos emme pysäytä maahantulijoiden virtaa, laiton maahantunkeutuminen ei lopu koskaan. On myös selvää, että EU:lla ei ole halua pysäyttää tulijoiden virtaa. EU haluaa tämän inhimillisen hyökyaallon jatkuvan kunnes Eurooppaan on väkisin ja peruuttamattomasti tullut takapajuinen ja väkivaltainen kulttuuri, joka on vihamielinen kaikkia meidän eurooppalaisia arvojamme kohtaan. EU maahantuo barbariaa. EU maahantuo sotaa. EU näyttää ilman epäilyksen häivää, ettei siihen voi luottaa Euroopan turvallisuuden ollessa kyseessä.

On Euroopan kansojen aika vaatia turvapaikkaa Euroopan Unionilta!

Pat Condell
28.9.2015


Jotkin Condellin mainitsemat epäkohdat ovat jo meillä Suomessakin tuttuja. Suomen poliisi on jo myöntänyt katurauhan rikkoutuneen maahantunkeutujien tekemien rikosten määrän noustessa rajusti. Silti YLE pyrkii loppuun asti valehtelemaan suomalaisille  asioiden todellisesta tilasta.

Sisäministeriö laatii salassa valmiuslakejaan, joilla maahantunkeutujille tullaan pakko-ottamaan suomalaisilta julkisia tiloja ja vuokra-asuntoja. Uutiset Torniosta ja Helsingistä kertoivat suomalaisten vuokralaisten häädöistä maahantunkeutujien tieltä.  Kehitys Saksassa on tässä paljon pidemmällä. Siellä on yksityinen omaisuudensuoja vaarassa, kun omistusasuntojakin halutaan pakkolunastaa maahantunkeutujille sijoituspaikoiksi. Saksa käy kohti tuntematonta tulevaisuutta, sitä samaako haluatte myös Suomeen ja suomalaisille?

On aika puolustaa turvallisuuttamme, omistusoikeuttamme ja vaatia takaisin kansalaisoikeuksiamme!

12 kommenttia:

 1. Juuri näin!

  Hyvää työtä Pat Condellin uusimman käännöstyössä. Voin lämpimästi suositella kaverin mittavaa YouTube-tuotantoa ihan jokaiselle. Saatuaan kimmokkeen 8 vuotta sitten "ateistit ulos kaapista" -videohaasteen myötä, hän on julkaissut näitä viiltävän teräviä monologeja sarkastisen brittihuumorin sävyttäminä jo kolmatta sataa. Kaikki ovat täyttä rautaa.

  Pat Condell on todellinen eurooppalainen kansallisaarre ja ihmisoikeuksia puolustavan omantunnon henkilöitymä, joka on harvoja (edes jollain tavalla) tunnettuja henkilöitä, jotka rehellisesti ja omalla naamallaan uskaltavat sanoa suoraan mistä tahansa asiasta ja puolustaa ihmisoikeuksia ja demokratiaa poliittisesti korrektilta totalitarismilta, joka meitä kaikkia uhkaa. Ja millä tyylillä! Stand-up-koomikon tausta, nopea äly ja terävä kieli pääsevät tuossa formaatissa oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 2. Niinhän nuo rajat olisi syytä pistää kiinni, mutta korkeammilla tahoilla on päätetty, ettei niin tehdä. Kotimaiset yhteistoimintahenkilöt ovat viritelleet verkkonsa tehdäkseen taattua tiliä tällä katastrofilla niin kuin totean omassa kirjoituksessani

  http://euvostotaivas.blogspot.fi/2015/10/pakolaisbisneksen-jyraamat.html

  Toisaalta Euvostoliiton masinoiman miehitysaallon vastustaminenkin olisi hivenen hankalaa, koska itsenäisyyshän on - in facto - luovutettu jo 1990-luvulla ilman laukaustakaan meiltä pois. Ainoa meitä Brysseliä ja Berliiniä vastaan tukeva taho saattaisi olla idässä. Valitettavasti sen tosiasian oivaltaminen vaatisi tajunnan päivittämistä 2010-luvulle 1940-luvun juoksuhaudoista, mikä yhä on valtaosalle kansasta ylipääsemätöntä.

  VastaaPoista
 3. Thule: kiitosta vaan! Oli muuten ilo kääntää Condellin puhe. Kuten sanoit, viiltävän terävää ja sarkastista, peribrittiläistä tekstiä parhaimmillaan.

  Euvosto: Mikäli EU ei kaadu (itse luomaansa) finanssikriisiin, niin tätä aiheuttamaansa sotkua se tuskin kestää. Tässä suhteessa paljon riippuu Itä-Euroopan maiden suhtautumisesta EU:n toteuttamaan eurooppalaisten kansanmurhaan. Kauanko sitten Merkelin Neljäs Valtakunta sekään pysyy pystyssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sortohallintomme on onnistunut ohjaamaan protestit rasistikortin alle, koska kansa ei toistaiseksi ole vaatinut omia quislingejamme tilille tekosistaan. Väen täytyisi myös boikotoida ja marssia niitä tahoja vastaan, jotka härskisti rahastavat tällä tilanteella. Aho, Lipponen, Haloska, Silakansyöttäjä-Holkeri, Vanhanen, Kateinen, Stubb ynnä pienemmät lierot ovat kukin osaltaan olleet murentamassa Suomen perustaa. Talouselämä on röyhkeästi lähtenyt hyödyntämään tulonsiirtoja omalta kansalta muukalaisille. Niin kauan kuin tuo rosvosakki kuittaa suuria palkintoja ja ehtii rangaistuksetta mennä manan majoille kaikki moraali on mennyttä.

   Emme tunne tätä enää samaksi maaksi, jossa vartuimme. Eliitti suitsuttaa muutosta pelkästään hyvänä asiana, eikä nuoriso ole koskaan elänyt terveessä valtiossa. Umpikujasta ei ole kivutonta tietä ulos. Toivottavasti veri ei ylettömästi lennä...

   Poista
  2. Tuosta Itä-Euroopasta muuten vielä: aika lailla pistää silmiin selkeä eroavaisuus perusasenteissa sikäläisten poliitikkojen ja suomalaisten kanaljien välillä. Jo kuukausia ovat Euvostoliiton politrukit vyöryttäneet "moraalista närkästymistään" muun muassa Unkarille. He eivät kuitenkaan aseta "kansainvälistä mainetta" oman kansan edun edelle niin kuin meillä. Sen vuoksi itäeurooppalaisilla on hivenen toivoa.

   Miksi sitten meidän yhteistoimintahenkilömme ovat niin kovin huolissaan maineestamme? Ensiksikin toki pyritään manipuloimaan kansaamme vanhalla mitähän ne nyt meistä ajattelevat -kompleksilla. Toiseksi - ja mikä tärkeintä - syvä huoli eliittipiireissä velloo, koska palkkiovirat irtoavat vain tarmokkaalla ja uskollisella nuoleskelulla.

   Satuitko Historix katsomaan Ylenannin eilistä maineliturgiaa? Eipä olisi uskonut aikuisten ihmisten vakavisaan höpöttävän moista jargonia tässä maailmantilanteessa. Ikävä kyllä täytyy hiukan epäuillä kansan älykkyyttä, mikäli se ei jo ala kyllästyä. Väärästä auktoriteettiuskosta on perin raskasta kasvaa ulos, vaikkeivät johtajat enää juuri alamaistensa uskollisuutta ansaitse.

   Poista
  3. Tuota noin, Ylen ohjelmien tai uutisoinnin seuraaminen on käynyt kovin vastenmieliseksi sen sisältämän ideologisen aivopesun vuoksi. Siitä sain taas tuoreen esimerkin tänä aamuna kun kelloradio meni päälle vähän ennen kahdeksaa. Kanavana oli Yle 1 ja meneillään ortodoksinen aamuhartaus.

   Helsinkiläisen papin aamuhartaus oli puheteknisesti hyvin taitavasti rakennettu: se esitteli erään ns. vanhan kirkon (200-300 lukujen) pyhimyksen elämää ja esimerkkiä aikamme kristityille. Mutta esimerkkiä mihin? Pappi liitti retorisesti pyhimyksen Välimeren yli Eurooppaan pyrkiviin massoihin ja väitti sen perusteella, että suomalaisten on parasta hyväksyä tulijat ja avata sydämensä heille. Aamuhartaus oli oiva esimerkki epäsuorasta ideologisesta aivopesusta.

   Joten, jos uutinen tai käsiteltävä aihe ei erityisesti kannusta, en enää seuraa Ylen tarjontaa.

   Poista
  4. Ortodoksinen pappi hakee saarnallaan hyväksyntää muslimien Eurooppaan muutolle. Jo on aikoihin eletty.

   acc

   Poista
  5. Eilisen aamuhartauden jälkeisissä mietteissä kuuntelin asioikseni tänään radiosta tulleen ortodoksisen liturgian ja varsinkin sen saarnaosuuden. Sattuneista syistä tämänpäiväinen oli neljäs muutaman viikon sisällä kuulemani ortodoksinen opetuspuhe. Niin tämänpäiväisessä kuin muissakin on pääaiheena ollut maahanmuutto ja sen hyväksyttävyyden perusteleminen. Tämä ei voi olla enää sattumaa. Piispat ovat mitä todennäköisimmin ohjeistaneet hiippakuntiensa kirkkoherrat ja papit mielipiteen muokkauskampanjaan, jolla pyritään varmistamaan lauman ”oikea” ajattelu.

   Toisaalta, myös kaikki muut kristilliset uskonnolliset yhteisöt Suomessa edistävät maahanmuuttoa. Näin ainakin sai ymmärtää ekumeenisen vastuuviikon esitteen viestistä. Suomen henkinen ja hengellinen tilanne ei ole hurrattava, kun sen tasosta vastuussa oleva kristillisyys on näin mädäntynyttä oman kansan vastaista toimintaa, herkkäuskoista tyhmyyttä tai kyynistä hurskastelua.

   Täytyy sanoa, että odotin Suomen ortodoksiselta kirkolta paljon enemmän, koskapa ovat olleet suoraselkäisiä esim. naispappeusasiassa. Mutta ikäväkseni jouduin pettymään.

   Poista
 4. Ehkä joskus lähitulevaisuudessa koemme käänteen tässä kriisissä. Todennäköisesti valtaapitäävät vaativat eri Euroopan maissa sotilaita ampumaan omiaan, josta he ( toivottavasti ) kieltäytyvät.

  Mitä sitä ennen tapahtuu, en ala arvailemaan. Se on kuitenkin selvää, että äänestämällä ei muutosta tule. Vaalit on nyt pidetty ja nyt ollaan diktatuurissa.

  maallikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaan ajautua tilanteeseen, jossa osa kansalaisista ryhtyy aktiiviseen vastarintaan. Tätä tilannetta ei välttämättä jäsenvaltioiden puolustusvoimat pysty ratkaisemaan, koska ne voivat olla haluttomia ampumaan omiaan.

   Ratkaisu ongelmaan on maahanmuuttajista kootut, jäsenvaltion hallinnassa olevat joukko-osastot. Niihin voidaan värvätä kantaväestöön vihamielisesti suhtautuvia.

   Toinen mahdollisuus on koota EU:n valvonnassa olevia joukko-osastoja, joilla ei ole mitään myötätuntoa operaatioalueen väestölle. Tässä EU voi hyödyntää vanhoja kansallisvaltioiden aikaisia kaunoja ja tarpeen mukaan elvyttää jo unohdettuja kaunoja. Jos jäsenvaltion hallinto havaitsee vastarintaa, se voi pyytää sotilaallista apua EU:n keskushallinnolta. Tässä ratkaisussa haittana on, että jäsenvaltion asukkaatkaan eivät tunne myötätuntoa EU-joukkoja kohtaan.


   acc

   Poista
  2. Esittämäsi skenaario matu- tai ylikansallisista EU - joukoista on hyytävän karmiva, joskin aivan mahdollinen. Muistellaanpa vaan miten espanjalaiset 1500-luvulla käyttivät eri intiaanikansoja toisiaan vastaan.

   Poista
 5. Kemppisen mopo keulii taas:

  http://kemppinen.blogspot.fi/2015/10/itsesaali.html

  VastaaPoista