torstai 5. toukokuuta 2016

Euroopan Unionista Murhaunioniksi

Tiedotusvälineet ovat kertoneet EU:n uusista suunnitelmista. Niistä merkittävämpiä lienevät EU:n kaavailut omasta armeijasta, Turkille myönnettävä viisumivapaus, uudistukset taakanjakomekanismiin ja maksuvälineuudistus. Taustalla vaikuttaa EU:n pyrkimys vahvistaa ylivaltaansa syventämällä liittovaltiokehitystä.


Turkille myönnettävä viisumivapaus viestii EU:n päättäjien ahdingosta Turkin kiristäessä EU:ta maahantunkeutujien vyöryllä. Se kertoo myös EU:n neuvottomuudesta, säälittävästä ja halveksittavasta selkarangattomuudesta ja korruptiosta. EU johtajineen on ajanut itsensä nurkkaan ollessaan kykenemätön ja haluton torjumaan viime vuonna alkanutta laitonta maahantunkeutumista. EU-maiden sisäiseen taakanjakoon kaavaillut uudistukset vain pahentavat tilannetta: EU pakottaa Unionin jäsenvaltiot tuhoamaan itsensä. Tavallista kuluttajaakaan ei ole unohdettu. Suunnitelmat luopua käteisestä ja myöhemmin maksuvälinekorteista ovat yksilölle sitä samaa, mitä EU-maiden välinen taakanjako on jäsenvaltiolle. Siirryttäessä yksilön käteen istutettaviin älyimplantteihin ihmiset pakotetaan järjestelmän osaksi. Ilman älyimplanttia yksilö ei voi toimia kuluttujana tai kansalaisena uudessa uljaassa yhteiskunnassa. Miten mieleeni tulekaan Raamatussa mainittu "pedon merkki", joka kuten kirjoituksissa mainitaan "pakotettiin ottaman käteen" ja "ilman sitä kukaan ei voinut ostaa tai myydä".

EU-armeija on looginen tavoite liittovaltiokehityksen varmistamiseksi: ylikansalliset joukot voivat ilman tunnesiteitä palauttaa kapinoivan kansan tai valtion ruotuun. Liittovaltion rakentaminen johtaa muistelemaan toista, jo jonkin aikaa sitten omaan mahdottomuuteensa sortunutta liittovaltiota eli Neuvostoliittoa. Periaatteellinen rakenteellinen yhtäläisyys EU:n ja Neuvostoliiton kesken on ilmeinen: keskusjohtoinen liittovaltio yrittää tukahduttaa kansallisia virtauksia ja korostaa omaa valtaansa. Tätä tavoitellessaan se pyrkii häivyttämään varsinkin pienten kansojen erityispiirteitä ja tasapäistämään väestörakenteen. Neuvostoliitto karkotti ja pakkosiirrätti useita pieniä kansoja Kaukasuksella ja Baltiassa. Volgan saksalaisten, marien tai Tverin karjalaisten kohtalo kertoo sorrosta ja kansallisten piirteiden tukahduttamisyrityksistä. Neuvostoliitto alisti ukrainalaiset toteuttamalla 1930-luvun alussa kansanmurhan tahallisella nälänhädällä (Holodomor). Näin huomaamme, että suurikin kansa on vain pelinappula keskusjohtoisessa ylikansallisessa valtakoneistossa.

EU maahanmuuttopolitiikkansa ja taakanjakojensa kanssa jatkaa Neuvostoliiton linjalla kansojen hävittämispyrkimyksiä. Ensimmäisenä vaarassa ovat pienet kansat kuten baltit, suomalaiset ja ruotsalaiset, joiden väestörakenne ja yhteiskunta eivät kestä kummoistakaan etnistä muutosta. Toisaalta myös suuret kansat kuten saksalaiset ja britit ovat tuhoutumassa silmiemme edessä EU:n aiheuttaman etnisen pudistuksen seurauksena. Tiivistäen voi sanoa, että niin kuin Neuvostoliitto aikoinaan, samoin Euroopan Unioni omana aikanamme merkitsee varsinkin pienille kansoille ja kulttuureille kuolemanvaaraa ja isotkin kansat saavat siitä osansa. Liittovaltiossa kansallinen ja ylikansallinen etu ovat aina ristiriidassa.

Historia on armotonta ja kun ihmiskunta ei pysty oppimaan menneistä, se on tuomittu toistamaan samat virheet aikakaudesta toiseen. Ei tämä Euroopan ja eurooppalaisten ahdinko mitään uutta ole. Kaksisataa vuotta sitten maanosassamme oli myös meneillään ylikansallisen Euroopan rakennusprojekti. Ranskan itsevaltias Napoleon alisti ja sorti Euroopan kansoja. Ensin kaikki oli vaikuttanut lupaavalta: Napoleonin monet yhteiskunnalliset uudistukset modernisoivat Ranskan valtiota ja hyödyttivät sen kansalaisia. Lopulta Napoleonin alati lisääntyvä vallanhalu ajoi hänet alistamaan naapureitaan, painostamaan Englantia, Ruotsia ja Venäjää. Itä on näemmä aina kiehtonut ylikansallisen Euroopan rakentajia. Niin Napoleonkin yritti Venäjän nujertamista, tunnetuin seurauksin. Euroopan Unionin alkuvaiheiden onnistumiset ovat vaihtuneet hirmuhallinnon rakentamiseen ja Unionin kansojen alistamiseen. Venäjä on saanut tuntea nahoissaan EU:n mielenkiinnon alueitaan ja luonnonvarojaan kohtaan ja EU:n itälaajentumisen seuraukset naapureissaan, ehkä konkreettisimmin juuri Ukrainassa.

Napoleonin Eurooppa sai pienet kansat nousemaan sortajaansa vastaan, onnettomin seurauksin tosin. Voimakas keskusvalta kukisti kansojen kapinat, mutta samalla kylvi tulevan romahduksensa siemenet. Tarvittiin Euroopan ulkopuolinen voima vapauttamaan mantereen kansat. Venäjää johtanut valistunut tsaari Aleksanteri I lopetti Napoleonin vallan Euroopassa valloittamalla Pariisin ja ajamalla itsevaltiaan maanpakoon. Mistä nyt löydettäisiin valistunut vapauttaja, joka valloittaisi Brysselin ja ajaisi EU:n virkamiehineen ja komissioineen maanpakoon? Mikäli EU:n oma armeija toteutuu, niin kansallisten vapauspyrkimysten käy kuten Napoleonin aikana, ne murskataan. Jää nähtäväksi, onko EU:n suurissa jäsenmaissa kykyä tai tahtoa vastustaa sortovaltaa ja erota Unionista tai peräti kaataa se. Itse en siihen usko, sillä läntisen Euroopan kansat ovat henkisesti jo liian turmeltuneita edes ymmärtääkseen mitä heille parhaillaan tapahtuu. Itäisen Euroopan valtiojohtajat ovat tähän asti osoittaneet kiitettävää realismia ja pyrkineet huolehtimaan kansojensa turvallisuudesta. Osana ylikansallista Unionia niille kuitenkin käy kuten puolalaisille tai Preussille Napoleonin aikana. EU pakottaa ne alistumaan joko taloudellisilla sanktioilla tai voimakeinoilla.

Euroopan Unioni on muuttunut Murhaunioniksi, jossa ylikansallinen EU-rahaeliitti näyttää vähät välittävän Euroopan alkuperäisväestöstä. Erityisessä vaarassa ovat pienet valtiot ja kansat, jotka eivät väestörakenteensa vuoksi kestä maahanmuuton ja monikultturismin etnistä painetta kauaakaan. Kuka vapauttaa meidät näistä EU-maanpettureista ja kansanmurhaajista? Alkavat olla viimeiset hetket. Missä olet Aleksanteri I?

6 kommenttia:

 1. EU:n nomenklatura voi haaveilla omaata armeijasta, mutta onko heillä oikeasti tahtoa lähteä Lenin viitoittamalle tielle. Ken miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Kun katsoo jotain van Rompoyta, niin onko hänestä Leniniksi tai Trotskiksi?

  VastaaPoista
 2. On totta, että johtavat EU-virkamiehet eivät ulkoisella habituksellaan luo kummoistakaan vaikutelmaa. Mutta sitten, he ovat byrokraatteja, jotka voivat turvallisista toimistoistaan antaa eurooppalaisia koskevia direktiivejä. Lopulta aina raha ratkaisee. Mahdollisuus jakaa uusiksi Euroopan kantaväestön omaisuus on ilmeisesti saanut eurobyrokraatit liikkeelle. Omaisuuden uusjaon ahjossa tulena ja energiana käytetään maahanmuuttoa. Hyvin näyttää toimivan...

  VastaaPoista
 3. Tänään Eurooppa päivänä YLE aloitti päästämällä Kataisen julistamaan, ettei niskoittelijoille kaavailtu 250 000 euron maksu maahanmuuttajien käännytyksestä muka olisi sakko, vaan "osallistumista taakanjakoon". Kääreenä julistuksessa oli väite yhteisestä vastuunkannosta yms yleistä EU-liturgiaa.

  Heidi Hautala puolestaan aneli tämän kauhunäytelmän jatkumista. On ilmeisesti ollut liputuspäivä. Kenties olisi syytä pitää lippua enintään puolitangossa, surunauhan kera!

  Blogistin tavoin yhä syvempi pessimisti alkaa Näinä aikoina vallata itse kunkin mielen. Ihme -jos sellainen vielä saattaisi tapahtua - vaatinee yhä selvemmin niin kouriintuntuvasti katastrofia, että jäljelle jääneiden olisi pakko palata yhteiskunnan perusasioiden pariin.

  Tuskin kornimpaa " juhlapäivää" mantereellamme voisi olla kuin tämä Euvostoliitto-päivä!

  VastaaPoista
 4. EU-eliitti ajaa oikeasti kansanmurhaa siksi tuo 250000e sakkokin on keksitty että mikään Euroopan maa ei saisi pidettyä omaa identiteettiään.. Sekin todistaa asiaa että mikään paikka ei saisi jäädä valkoisille ihmisille turvapaikaksi vaan kaikkialle yritetään suvaitsematon islam levittää.. Mitä seuraavaksi.. lähettääkö EU tankit Itä-Eurooppaan jos Itä-Euroopan ihmiset äänestävät "väärin" ja haluavat pitää maansa turvallisena ilman pommi yms. uhkia jotka vääjäämättä tulee Euroopan maihin massaväestönsiirron mukana Lähi-Idästä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne!

  Euvosto: alkaa olla vaikeata enää säilyttää optimistista näkemystä oman elinpiirin muuttuessa koko ajan kiihtyvällä tahdilla entistäkin vihamielisemmäksi ja turvattomammaksi. Katukuva muuttuu ja kohta suomalaisten maa on historiaa.

  Ano: hyviä huomioita sinulla kaiken tahallisuudesta ja suunnitelmallisuudesta. Suomikin tungetaan täyteen matuja joka niemen notkoon ja saarelmaan. Meille ei saa jäädä minkäänlaista turvapaikkaa. Kunpa itäisen Euroopan valtiot saisivat pidettyä puolensa ennen EU:n väistämätöntä romahdusta. Eu merkitsee eurooppalaisten kansanmurhaa! Merkelin johtama Neljäs Valtakunta on jo täydessä vauhdissa...

  VastaaPoista
 6. "Liberalismin fundamentaali usko ihmisen rationaalisuuteen ja kehitykseen ja maailman progressioon on tässä ajattelumallissa viety äärimmilleen. Silloinkin kun muutos on jossakin kontekstissa arvioiden ”huono” tai ”paha”, on se kuitenkin tosiasiassa hyvä. Meidän tulee vain muuttaa tulkintakehystämme."

  Epäilemättä tarpeeksi höyrähtänyt edistysfundamentalisti kykenisi loppuviimein näkemään jopa oman kuolemansa Fantastisena Mahdollisuutena... Sillä sehän nyt ainakin, jos mikään on todellakin se oikea Muutosten Muutos! Ja sitähän me aina tarvitaan, suunnasta viis. Näkökulma ratkaiskoon.

  Riikka Purran mietteitä asian tiimoilta:

  https://riikkapurra.net/2016/05/16/muutos-ja-tulokkaat-ideologian-monet-kasvot/

  Siinäpä vielä toinenkin linkki, joka kiinnostanee tämänkin blogin lukijoita:

  http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/216980-suomi-pietari-%E2%80%93-ja-yhdysvaltain-hellana-puhjennut-akkirakkaus-suomalaisiin

  J.Edgar

  VastaaPoista